El president a l'exili Carles Puigdemont i el president Quim Torra es reuneixen en un hotel de Brussel·les demà amb els diputats de Junts per Catalunya al Parlament, Congrés i Senat. També hi assistiran els consellers del Govern en una reunió marcada per un tema principal: les negociacions sobre la investidura del president en funcions espanyol Pedro Sánchez amb l'objectiu de definir l'estratègia del partit pels propers mesos.

Aquesta reunió, que se celebra periòdicament, també servirà per analitzar la reunió d'aquesta setmana entre JxCat i PSOE i els contactes que els socialistes han establert amb Esquerra. L'altra qüestió que es posarà sobre la taula serà la possible inhabilitació del president Torra depenent del que dicti el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per una presumpta desobediència al no retirar els llaços grocs de les façanes de l'administració, tal com va ordenar la Junta Electoral Central (JEC), durant la campanya electoral.

L'altre tema calent seran les negociacions que s'hauran de tirar endavant per aprovar els pressupostos de l'any que ve. Govern i comuns porten mesos negociant-ho.