El president en funcions, Carles Puigdemont, ha expressat en un missatge d'agraïment a l'ANC, Òmnium, els CDR i altres entitats per un acte reivindicatiu amb espelmes que han celebrat a Reus (Baix Camp), que no "defallirà" i que se superaran les dificultats. Puigdemont ha llançat un missatge d'optimisme de cara a la represa del debat d'investidura, si bé n'ha parlat només de forma implícita.

"No defallirem, per més dificultats que hi hagi, per més repressió, per més injustícia de gent a la presó o a l'exili, de gent amenaçada, no podran apagar aquestes espelmes. Jo no defalliré", ha indicat. "Sé que hi ha dificultats, en qualsevol cas ja n'hi ha hagut en el passat i sempre les hem superades. I esperem estar a l'alçada", ha subratllat.

Puigdemont ha convidat a treballar per un projecte de país nou per a tothom, sense excepcions. "Per als 7,5 milions de catalans", ha indicat. I ha precisat que això s'ha de fer "amb la paraula, amb la pau, amb la convivència". "Que sigui per molts anys de tenir-vos al costat. Bona nit", ha acabat dient.