Al PSC de Badalona no li ha agradat la proposta de Dolors Sabater de demanar la seva investidura demà i després seguir negociant el repartiment de l'alcaldia. Tampoc el repartiment que proposen des de Guanyem Badalona de dos anys de mandat per a Sabater i un per als socialistes. El PSC exigeix un document signat amb l'acord i que el repartiment sigui un any i mig de govern per a cadascun. Si no, defensen que presentaran la candidatura del seu candidat, Rubén Guijarro

"L'acord serà de 18 mesos per a cada un i estarà signat o no serà", ha defensat el mateix Guijarro en una roda de premsa telemàtica celebrada aquesta tarda. Segons el candidat socialista, la proposta és "sincera", "honesta" i "ferma" i assegura que no hi ha una altra opció que un govern liderat per Sabater fins al 12 de novembre del 2021 i que els socialistes liderin des d'aleshores fins a les properes eleccions. 

Gujarro ha assegurat que compta amb el suport d'ERC, els comuns i de JxCat i que ja els ha enviat la proposta, que esperen tenir signada abans del ple, fixat per a les 12 de demà dimarts. Si no hi ha acord entre els grups, el popular Xavier García Albiol seria alcalde, ja que és el grup més votat en les passades eleccions.