L'acord entre PSC i ERC pels pressupostos d'aquesta setmana, en els quals es preveu la construcció del complex del Hard Rock al camp de Tarragona, no ha agradat gens als ecologistes. Aquesta tarda, un grup d'activistes d'Ecologistes en Acció de Catalunya i de la plataforma Aturem Hard Rock, entre d'altres, han irromput a l'establiment del Hard Rock Cafè ubicat a la plaça Catalunya de Barcelona per protestar contra el projecte. Els manifestants reivindiquen que "no és només un projecte, és un model que ens vol pobres i precaris!". A les portes del local han destapat una pancarta on es podia llegir el missatge "No juguem, aturem el Hard Rock". Els activistes tenen organitzades una sèrie d'accions per mostrar el seu rebuig cap al projecte del Hard Rock, a més amb les protestes volen assenyalar "els promotors del casino més gran d'Europa que volen construir al Camp!". 

Concentració a Tarragona

La reacció de l'ecologisme a l'acord dels pressupostos va ser immediata convocant una sèrie de reivindicacions per mostrar el seu rebuig al macroprojecte del Hard Rock. La plataforma Aturem Hard Rock ha convocat una concentració davant dels serveis territorials d'Urbanisme de Tarragona pel pròxim dimarts 7 de febrer a les 19:00 hores. El que pretenen és rebutjar l'aprovació del Pla de Desenvolupament Urbanístic (PDU) dels terrenys del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) de Salou i Vila-seca, on s'ubicarà el macroprojecte d'oci i turisme gestionat per Hard Rock. L'endemà dimecres hi ha prevista la primera Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona de l'any tot i que, ara per ara, no es preveu que l'aprovació definitiva del PDU estigui a l'ordre del dia. Aturem Hard Rock també ha carregat contra l'acord de pressupostos que inclou la tramitació del pla abans de juny. 

Sindicats com la CGT o la COS, partits polítics com els Comuns o el Jovent Republicà, les joventuts d'ERC, o casals de diversos municipis del Camp de Tarragona s'han sumat a la convocatòria de dimarts vinent. En total són més d'una vintena d'entitats. El portaveu d'Aturem Hard Rock, Eloi Redón, just després de l'acord va manifestar que volen mostrar-se a favor del "decreixement turístic" a la Costa Daurada i en contra del macroprojecte de Hard Rock. Redón es va mostrar sorprès pel fet que "partits que s'autoanomenen progressistes o d'esquerres apostin per enterrar el futur del jovent del Camp". El representant de la plataforma també es va preguntar si "se saltaran els requisits mediambientals" per aprovar aquest PDU. El pla va rebre un informe desfavorable del departament d'Acció Climàtica perquè "no es complien criteris de sostenibilitat". En concret, es lamentava la "manca de concreció en les compensacions ambientals i de garantia de connectivitat ecològica".