Unes 300 persones han participat aquest dimecres al vespre en un “cercavila” pel centre de Barcelona convocat pels CDR sota el nom “Castanyada contra Espanya”. Els manifestants han quedat a les set de la tarda a Jardinets de Gràcia i s'han desplaçat fins a les seus de Cs i PP, tallant els principals carrers de la capital catalana.

La marxa ha començat tallant l’avinguda Diagonal i el carrer Balmes fins arribar a la seu de Ciutadans, on els manifestants s'han quedat una estona protestant. La convocatòria instava als assistents a portar castanyes de casa, però no hi ha hagut cap llançament contra la seu del partit taronja, que estava blindada pels Mossos. Qui sí que ha protagonitzat algun llançament han estat veïns de la seu, que han abocat galledes d'aigua i algun objecte sobre els manifestants, en almenys tres ocasions.

Després d’una minuts de tensió, els manifestants han seguit caminant cap a la seu del Partit Popular, al carrer Urgell, que també estava custodiada per la policia catalana. En aquest cas, sí que s'han llançat castanyes i algun moniato contra els Mossos, tot i que ha sigut molt breu. Després d'alguns nous moment de tensió, els concentrats han seguit caminant cap al centre de Barcelona.

Amb tot, la marxa ha acabat cap a quarts de deu del vespre a la plaça Universitat, on alguns dels manifestants s'han sumat a l'acampada indefinida organitzada pels estudiants. A aquella hora, el col·lectiu omplia la plaça i tallava la Gran Via amb tendes de campanya, en un ambient festiu, menjant castanyes i cantant cançons. 

Durant les més de dues hores de protesta, els manifestants han corejat lemes com “fora feixistes dels nostres barris”, “vosaltres els feixistes sou els terroristes” o “ser policia, vergonya em faria”, a més dels habituals a favor de la independència i per la llibertat dels presos polítics.