La darrera declaració a dos dels sis CDR acusats de terrorisme en el marc de l'Operació Judes s'ha ajornat per problemes tècnics. L'Audiència Nacional ha estat incapaç de connectar amb els Jutjats Nous de Mollet del Vallès ja que no li ha funcionat el sistema de videconferència que havia previst.

Els qui quedaven per declarar, en Rafa López i la Sònia Pascual, han arribat a la sala però se'ls ha demanat que tornin un altre dia, encara pendent de concretar. La cita ha reunit desenes de concentrats que han donat mostres de suport als detinguts el 23S. 

Des del col·lectiu d'advocats que porta la defensa dels CDR, Alerta Solidària, ha denunciat la mala gestió: "L'Audiència Nacional és incapaç de connectar amb els jutjats de Mollet. La Sònia i en Rafel hauran de tornar a perdre un altre matí en aquesta farsa de procediment judicial". I dona l'agraïment als manifestants: "Gràcies a totes les persones que han vingut a donar-los suport".

La penúltima declaració per aquest cas va ser el passat 30 de juny. Aleshores, el jutge de l'Audiència Nacional va deixar en llibertat amb càrrecs, i sense mesures cautelars, els quatre acusats. Tots ells, van declarar per videoconferència des dels jutjats de Sabadell i Mollet del Vallès. 

El sumari dels CDR detinguts el 23 de setembre del 2019 apunta a un suposat assalt al Parlament de Catalunya, on el president Quim Torra s'hi hauria de quedar tancat, encarregat pel mateix departament de presidència, tot i que després també diu que l'ideòleg seria un suposat CNI català. La Guàrdia Civil els acusa d'organització criminal.