La formació política Primàries Barcelona, impulsada per Jordi Graupera, ha renovat aquest dissabte el seu executiva amb la vista posada en unes noves eleccions i ha triat Anna Arqué com a nova portaveu i Víctor Puig i Arnau Pont com a coordinadors.

Segons ha informat la formació, l'assemblea de Primàries Barcelona, que compta amb gairebé 30.000 persones registrades a internet, ha debatut i encarregat avui a la nova executiva el desenvolupament de el moviment Primàries Catalunya-Barcelona per tal d'organitzar unes primàries..

L'impulsor de el moviment de primàries, Jordi Graupera, que va ser candidat a l'alcaldia de Barcelona en les últimes municipals, ha reafirmat la seva aposta municipalista i ha dit que "Barcelona continua sent un objectiu capital de l'independentisme".

L'Assemblea de Primàries Barcelona, que s'ha reunit al Convent de Sant Agustí de Barcelona, ha votat una nova executiva, formada per Anna Arqué, Víctor Puig, Arnau Pont, Josep Pellús, Àstrid Bierge, Marc Martí i Clara Prunés. L'assemblea ha validat el nomenament d'Anna Arqué com a portaveu de la formació, així com de Josep Pellús com a secretari, de Marc Martí com a tresorer i d'Arnau Pont i Víctor Puig com a coordinadors.

Aquest últim serà, a més, el representant de primàries Barcelona a la Coordinadora Nacional de primàries Catalunya. "Som l'alternativa electoral per l'independentisme de nova generació, combinant l'empatia política amb un discurs crític amb el processisme, a qui considerem coresponsable de la repressió", ha declarat Víctor Puig.