El president de la Falange, Manuel Andrino, ha estat identificat com l'home que va aparèixer en vídeo de l'agressió a les activistes de Femen a Madrid on, concretament, se'l veia grapejant a una de les noies.

En el moment en què les Femen van saltar a l'escenari de l'acte en memòria de Franco, diversos homes se'ls van tirar a sobre per fer-les baixar. Un cop a baix, la Policia va haver d'intervenir per evitar que fossin agredides pels franquistes concentrats -algunes van rebre empentes, cops de puny i puntades de peu a tot el cos-.

Enmig d'aquests moments caòtics, es pot veure com Andrino s'apropa a una de les noies i li grapeja un pit, mentre aquesta està sent retinguda per un agent de policia. En aquest punt, un altre agent corre cap al president de Falange i l'aparta de la noia d'una empenta.

Aquí es pot veure la seqüència dels fets completa:

Andrino també és un dels acusats per l'assalt al centre cultural Blanquerna durant la celebració de l'11 de setembre l'any 2013. Està condemnat a tres anys de presó per aquells fets, però continua en llibertat després que el TC aplacés la seva entrada a presó fins que es dicti sentència ferma.

En aquest vídeo, se'l pot veure en un programa del '30 minuts' de TV3 justificant els fets de Blanquerna: