Molts mitjans alemanys s'han fet ressò de les amenaces de Federico Jiménez Losantos contra els alemanys després de la decisió del tribunal de Scheswig-Holstein de deixar en llibertat Puigdemont.

El Merkur, un diari de Munic, critica que Losantos afirmi que "A les Illes Balears hi tenim 200.000 ostatges alemanys" i apunta que es tracta d'una "frase revoltant". També es fa ressò del fet que el periodista va acusar de racisme els alemanys: "La decisió és típica del racisme protestant contra els països catòlics", deia Losantos. I no oblida les amenaces contra les cerveseries de Baviera, que reprodueix íntegres.

També se n'han fet ressò d'altres mitjans de comunicació com el Mannheim 24 o el Focus Online. Ambdós mitjans incorporen vídeos de la intervenció de Jiménez Losantos. El Focus Online,  especifica que Losantos havia patit un atemptat dels grups terroristes independentistes, i també inclou un vídeo sobre la sortida de Puigdemont de la presó, una altra de les notícies que ha tingut un gran ressò a Alemanya.