El promotor audiovisual i músic Josep Maria Mainat no ha passat per alt una fotografia de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, amb un espanyolista aquest dissabte a Canet de Mar. Arrimadas era a la localitat per denunciar la utilització dels espais públics per motius ideològics, com les plantades de creus grogues o els llaços grocs que omplen els carrers d'arreu del territori català.

L'home de la gorra amb la bandera espanyola i les ulleres de sol que agafa Arrimadas per l'espatlla és qui va protagonitzar un espectacle depriment aquesta setmana a Mataró. Un conegut espanyolista de la zona va ser enregistrat netejant-se aparentment el cul amb una bandera independentista.

Mainat, en to irònic, li ha preguntat a l'unionista si s'ha rentat les mans "entre una foto i l'altra", en una altra piulada, el músic amplia la fotografia de l'home per demostrar que "no se les ha rentat".

La visita de la líder de la formació unionista a Canet va crear tensió als carrers de la localitat: la comitiva d'Arrimadas va començar a cridar "libertad" i a picar de mans, davant dels crits de "llibertat presos polítics" per part d'un grup d'independentistes.