El secretari general del PP, Teodoro García, titlla de “fiscal patriòtica” la fiscal general Dolores Delgado i diu que està actuant “al servei del PSOE”. En una entrevista a Onda Cero, García ha afirmat que “hi ha dubtes” de si la fiscalia ha demanat arxivar la causa contra el delegat del govern espanyol a Madrid perquè “coneix a l’acusat” i ha assegurat que l'executiu té “alguna cosa a tapar” amb el 8-M.

“No és normal que Marlaska es jugui el seu prestigi intentar tapar això”, ha afirmat. Durant l’entrevista, García també ha volgut restar importància a la polèmica dels informes de la comunitat de Madrid en relació a les residències de gent gran.

En aquest sentit, ha dit que qui tenia el comandament únic era el govern espanyol i, concretament, el vicepresident segon, Pablo Iglesias.

García ha tornat a criticar l’ús de l’estat d’alarma per part de l’executiu per permetre que “Sánchez continuï actuant a la seva conveniència”. Preguntat sobre per què les CCAA que governen i que estan en fase 3 no han demanat que s’aixequi la mesura, ha dit que encara que ho fessin, hi continuaran havent un comandament únic a la resta del territori espanyol.