Només conèixer-se la remodelació del govern espanyol, el PP ja ha donat una primera valoració dels canvis en l'executiu. La portaveu en el Congrés, Cuca Gamarra, ha afirmat el problema del govern "no són els seus ministres", sinó Pedro Sánchez, al qual ha demanat que se'n vagi i que dissolgui les Corts. "Canviar els guinyols no serveix de res en el govern de Sánchez si els independentistes continuen movent els fils i ell segueix al capdavant d'aquest govern", ha assegurat.

Posar les urnes

Gamarra ha assegurat que "no hi ha crisi de govern que pugui tapar tota la mentida i tota la supèrbia que Pedro Sánchez representa. Els espanyols no volen una crisi de govern, volen i promouran un canvi de govern i un canvi de govern canviant al president de govern", ha indicat. Per això, ha animat a Sánchez que "dissolgui les Corts, que posi les urnes" perquè els canvis que farà en el seu gabinet són "perquè no canviï res".

"Canviar els guinyols no serveix de res en el govern de Sánchez si els independentistes continuen movent els fils i ell segueix al capdavant d'aquest govern, avui no hi haurà crisi de govern que pugui tapar i que pugui canviar el rumb que Pedro Sánchez ha marcat per a Espanya", ha manifestat.

Executiu acabat

Gamarra ha afirmat que el govern està "acabat" perquè Pedro Sánchez "no dona ja més de si" i ha demostrat que "no és capaç de tirar aquest país endavant". Per això, ha insistit que Sánchez ha d'"anar-se'n, dissoldre i que els espanyols puguem parlar a les urnes".

"Que no s'equivoqui el senyor Sánchez el seu tic-tac ha començat i el seu temps ja s'esgota", ha afegit Gamarra, que ha assegurat que el problema és ell i no els seus ministres i, per això, li ha demanat que "es deixi de crisi de govern" perquè es vol "un canvi de govern".

Per la seva banda, el líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat que "el problema d'Espanya és Sánchez. Qui ha de marxar és ell". "Esgota escuts humans amb 17 ministres purgats en 2 anys i 5 crisis de govern que deixen un govern en crisi", ha sentenciat.

tuit pablo casadoImatge principal: Cuca Gamarra / Efe