El PP de Barcelona ha sacrificat el seu cap de files a l'Ajuntament, Josep Bou, i ha proposat rellevar-lo per l'històric Daniel Sirera, expresident del partit a Catalunya, segons informa Efe.

El secretari general del PP de Barcelona, ​​Josep Tutusaus, ha traslladat oficialment la proposta de Sirera a la direcció estatal del PP amb vista a començar a preparar les eleccions municipals del 2023.

No obstant això, el secretari general del PP català, Santi Rodríguez, ha publicat una piulada on afirma que "la proposta i elecció de candidats a les eleccions municipals no es farà abans de la tardor del proper any, de manera que qualsevol notícia al respecte no respon a la realitat. També a Barcelona".

Sirera (Badalona, ​​Barcelonès, ​​1967), que dissabte passat va participar en l'escola de tardor dels populars a Castelldefels (Baix Llobregat), és llicenciat en Dret i membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) des del 2012, després d'una llarga trajectòria al partit, on va ser diputat del Parlament, regidor de l'Ajuntament de Barcelona, ​​senador i president de la formació.

Josep Bou no ha aconseguit consolidar la seva trajectòria política a la formació popular, en part per les seves accions histriòniques, que no han agradat alguns dirigents de la formació. 

Aquestes són algunes de les seves accions més comentades:

Quan es va enfilar en una bastida al carrer Urgell per intentar apagar un incendi. El fet va tenir lloc al costat de la seu del PP a Barcelona.

 

Quan va anar a parlar amb uns ocupes a Horta, per intentar mediar. "Mediant amb els ocupes per tal que marxin d'un local al barri d'Horta. El propietari té por i els ocupes només demanen diners per anar-se'n. No ho fan per necessitat, són màfies. Indignant", afirmava.

 

Quan es va posar a ballar una sardana tot sol en el tall independentista de la Meridiana. La sardana la van posar els independentistes.

 

Quan es va posar a ballar 'Perra' de Rigoberta Bandini al Pride de Barcelona.