Veneçuela torna a ser el tema de portada de la majoria dels diaris impresos aquest dissabte. Una cosa destacable és la mentida directa de La Razón al seu titular principal. Juan Guaidó, el president “opositor” —per entendre’ns— sí va citar Espanya en la llista de països que bé s’han posat al seu favor o bé ha exigit Nicolás Maduro, el president “legal” —per entendre’ns— que convoqui eleccions en una setmana o reconeixeran Guaidó. El Canal 24 hores de TVE va emetre en directe el moment que Guaidó llegia la llista de països —Espanya hi figurava. És un titular insòlit, que només s’explica perquè Veneçuela és important si serveix d’ariet per fer mal al govern de Pedro Sánchez.

LV

EP

EM

LR

ARA

EPC

AVUI

ABC

Fora d’això, la resta de portades segueixen els esdeveniments d’aquesta crisi com en càmera lenta. Els comentari de les portades ve avui de la mà d’uns tuitaires. Segueix els fils i prova tu de fer un titular de deu o quinze paraules que resumeixi la cosa. És difícil eh?

Bonus track: aquesta piulada que resumeix amb molta traça el numeret que han organitzat alguns mèdia a propòsit del rescat de Julen, el nen que va caure en un pou a Granada i que fa una setmana que proven de rescatar: