José María Aznar, Felipe González, Cristóbal Montoro, Rodrigo Rato, Joan Carles I, Francisco Marhuenda, Donald Trump... Aquests són només algunes de les caricatures que apareixen al nou número de la revista satírica El Jueves, on també s'hi pot llegir en gran el titular "Especial fills de puta!", un exemplar que promet "92 pàgines de rialles en defensa pròpia", i que incorpora les darreres novetats del bus transfòbic d'Hazte Oír amb un nou eslògan: "Sou merda".

Justifiquen el "fills de puta" sota l'argument que "si te joden y se van de rositas, insultar es una cuestión de higiene mental" i es pregunten si, malgrat la infinitat de cares que hi apareixen, encara en queda algun. Entre els diferents reportatges hi destaquen "Com és el cervell d'un fill de puta?", dedicat a "totes aquelles persones que fan del món un lloc pitjor". Una bona eina per "conèixer el teu enemic" i saber quin és el seu modus operandi.

"Els fills de puta de l'Ibex-35" tampoc no han faltat a la cita amb la revista satírica. "És el club de fills de puta més exclusiu del nostre país", asseguren, mentre aprofiten per posar en boca d'Amancio Ortega un diàleg amb si mateix: "Hahaha! Heu posat 'fills de puta' en lloc de 'simpatiquíssims'. Holi, sóc Amancio Ortega, l'empresari més maco que les pessetes. L'Ibex-35 són les empreses que mouen dinerets a la borsa i us explicaré una mica més qui és qui i què fem, us sembla bé?".

Després d'aquesta anàlisi sobre l'Ibex, arriba el "filldeputisme 2.0" acompanyat d'una imatge que pretén simbolitzar "el tertulià 2.0" amb un dibuix d'un home gras tirat al sofà de casa seva ple de menjar per sobre, mentre veu La Sexta Noche i opina en veu alta. "Les xarxes socials han portat noves classes de fills de puta que han vingut per quedar-se".

I, com a tots els àmbits de la vida, també hi ha diferents estatus en aquests grups, segons expliquen. Precisament per això, la revista ha dibuixat la "gran piràmide de fills de puta", que inclou "des del marrà que es nega a recollir les caques del gos fins als terroristes islàmics" perquè, asseguren, "tots estan presents en aquest gran mausoleu del filldeputisme".