El jutjat d'instrucció número 4 de Castelló ha obert una nova investigació contra l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra per un presumpte cas de corrupció. Per això, la policia ha escorcollat durant hores casa seva a Orpesa, on han arribat a les set del matí, segons ha avançat Onda Cero. No és la primera vegada que Fabra compareix davant d'un jutge, ja va ser condemnat el 2013 per un frau fiscal a Hisenda.

La causa per la qual està sent investigat té el secret de sumari. Ara bé, segons ha transcendit, el magistrat que duu a terme la investigació ha acordat l'entrada i l'escorcoll en el marc d'unes diligències prèvies obertes el 2017 per delictes contra l'Administració de Justícia i contra l'Administració Pública.

Quatre investigats

De moment, no hi ha persones detingudes per aquesta causa, però n'hi ha quatre que estan sent investigades, inclòs el mateix Fabra, que el 28 i 29 d'octubre estan citades a declarar. 

Fabra, que també va ser l'expresident del PP a la província de Castelló, va ser condemnat el 2013 a quatre anys de presó per quatre delictes fiscals a l'Agència Tributària. En concret, se'l va condemnar per haver defraudat 700.000 euros, per la qual cosa va estar a la presó del 2014 al 2017.