El pròxim cap de setmana del 12 i 13 de gener serà intens per Vox. La formació d'extrema dreta té previst participar en diversos actes al llarg del cap de setmana a la ciutat de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Sitges, tot i que diverses formacions i plataformes antifeixistes ja han assegurat que els ho "impediran".

L'acte més important en el qual participarà la formació de Santiago Abascal serà la manifestació convocada per la Unió de Mossos per la Constitució, una agrupació de mossos unionistes que es mobilitzarà en ple centre de Barcelona a les dotze del migdia. 

Unes hores més tard, Jorge Buxadé, membre del comitè executiu nacional del partit, farà una xerrada per a "molts joves catalans que se senten espanyols" al barri del Poblenou. 

Formacions integrades a la CUP, com Arran o Endavant, i els CDR ja han fet una crida a "aturar" l'acte de Vox a través de les seves xarxes socials. 

Pel que fa a Sitges, Vox té la intenció de tenir-hi durant quatre hores (de les 10h a les 14h) una parada informativa. Segons han informat, hi assistiran "membres destacats de Vox Barcelona i Vox Sitges". Dos quarts d'hora abans, però, Arran ha cridat a concentrar-se en el punt exacte on la formació d'extrema dreta té previst col·locar la seva parada.

El diumenge 13 de gener, Vox no s'aturarà i realitzarà una "paella popular d'any nou" al barri del Gornal de l'Hospitalet de Llobregat

Tant la CUP com ERC ja han reaccionat a l'acte i han demanat al Govern municipal que "impedeixi" la celebració d'aquest acte, ja que, segons ells, no compta amb cap autorització ni permís municipal. En un comunicat, han reclamat a la resta de partits del consistori que es posicionin i no blanquegin ni col·laborin amb el feixisme: "És urgent exigir coherència política, especialment al PSC del Govern local, per complir els acords de la moció 'L'Hospitalet, Ciutat Antifeixista'.

Tots dos grups també han mostrat el seu suport a les accions de protesta convocades a partir de les 13 hores davant de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del Gornal.