L'escriptor gallec Suso de Toro ha manifestat que el poder espanyol anirà a partir d'ara contra la diputada de JxCat al Congrés Laura Borràs, i ho ha atribuit a una maniobra política.

"Ara van per Laura Borràs, van anar per tots i totes i cadascun dels dirigents catalans. No s'ha de ser català ni compartir les seves idees per dir que la Justícia espanyola és una vergonya per a la democràcia", ha indicat.

Laura Borràs no ha anat a declarar avui davant del Tribunal Suprem perquè considera que l'estan acusant d'una "corrupció inexistent". La diputada ha assegurat que anar a declarar "implicaria validar totes les irregularitats" que fa més d’un any que critica sobre l'acusació contra ella, causa que "vulnera els seus drets des del primer dia".

Amb aquesta renúncia a declarar davant del Suprem, Laura Borràs, que no estava obligada a comparèixer, deixa que la seva causa segueixi els tràmits normals i, per tant, si el Suprem la vol jutjar haurà de demanar el suplicatori al Congrés dels Diputats, atès que és parlamentària aforada.