Ni rastre del referèndum per a Catalunya. El candidat de Podemos, Pablo Iglesias, ha presentat aquest dilluns el seu programa electoral. Ho ha fet en un format especial, en forma de Constitució espanyola, però no recull un dels punts més criticats per la resta dels seus adversaris: el referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Ha estat amagat.

El secretari general de Podemos ha presentat una versió reduïda del seu programa en forma de Constitució. En aquest s’hi recullen, en primer lloc, els articles de la norma suprema espanyola, i a continuació les mesures que proposa la formació de Pablo Iglesias per a garantir el seu compliment.

Cal anar fins al seu programa complet, publicat a la seva pàgina web, per a trobar la consulta. És la mesura 256 de 264: “Resolució democràtica del conflicte català. La gestió viable del conflicte a Catalunya passa per construir un procés de reconciliació que permeti el diàleg i arribar a acords. Apostem per un referèndum pactat en el qual Podemos defensarà un nou encaix per a Catalunya a Espanya”.