La pluja ha jugat una mala passada aquest vespre al sopar anual que Pimec ha convocat a la gespa del Camp Nou sota la presidència de Pedro Sánchez i Pere Aragonès, i que ha congregat els representants de la classes econòmica, empresarial i política de Catalunya. Amb tots els convidats ja al mig de l'estadi on s'hi han instal·lat les taules i mentre es començava a dipositar-hi el primer plat, ha començat a descarregar un xàfec d'estiu que ha obligat els assistents a buscar aixopluc a les grades del Camp Nou. 

Entre els assistents d'aquest vespre al sopar de Pimec hi ha a més dels presidents Sánchez i Aragonès, la ministra Raquel Sánchez, els consellers Roger Torrent, Joan Ignasi Elena i Natàlia Garriga i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Amb tot, les autoritats encara no havien comparegut a la gespa quan, pocs minuts després d'escoltar-se els primers trons, ha començat a ploure. De fet, la pluja ha fet acte de presència just quan arribava Sánchez a l'estadi.

1.400 convidats

Amb aquesta cita Pimec ha recuperat la normalitat en l'organització de la seva convocatòria anual, després de la pandèmia. En total hi ha més de 1.400 convidats a l'acte. L'inesperat xàfec ha provocat que els assistents, la major amb vestits de festa, busquessin refugi a les grades de l'estadi.

Finalment, pocs minuts després, la pluja ha parat i el sopar ha pogut tornar a posar-se en marxa amb mitja hora de retard, quan els responsables de l'organització han aconseguit recomposar l'escena i mentre els convidats, alguns ben remullats observaven, la majoria divertits i altres no tant, l'escena.

En el transcurs del sopar Pimec lliura els guardons que atorga a les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya en diferents àmbits.