El secretari primer del Congrés i diputat d'En Comú Podem, Gerardo Pisarello, ha demanat a Pedro Sánchez que reprengui les converses amb Unidas Podemos i que observi el que ha passat a Navarra.

Pisarello ha lamentat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que les negociacions abans de la investidura fallida van ser més "una prova d'estrès" que no pas una negociació "de debò". També ha demanat que ara es faci "sense retrets" i pactant el que es pugui pactar, deixant fora les qüestions en què no hi hagi acord.

Pisarello ha assenyalat que qualsevol acord de govern ha d'incloure, "com a mínim", les forces d'esquerres i les més rellevants de Catalunya i el País Basc. El diputat ha insistit que cal arribar a un acord de govern i de programa "perfectament possible", i ha afirmat que no veu cap motiu per llançar ara la tovallola.

Pisarello, que nega que no puguin tornar a seure, ha recordat que des de la seva formació s'han fet "moltes concessions". El diputat ha esquivat parlar de "línies vermelles" a una banda i altra de la negociació.