La façana d'una casa del carrer del Comte de Floridablanca de Sant Carles de la Ràpita ha aparegut aquest matí coberta de pintades amb la bandera espanyola, insults i consignes com "Viva España".

A la casa hi viu una família que té penjats en els balcons el llaç groc, una pancarta que demana la "llibertat dels presos polítics" i una bandera estelada.

L'atac és el primer d'aquestes característiques que es perpetra en una façana particular a la Ràpita, encara que a les veïnes la Sénia i Alcanar algunes cases particulars ja havien patit atacs similars anteriorment.

L'ANC de la Ràpita ha condemnat aquest incident en un comunicat: "Són tan pocs i tan covards que han de canalitzar la ràbia de no guanyar als carrers danyant cases privades. No pasaran!".

També ha condemnat l'atac l'Agrupació Musical Rapitenca, de la qual és músic un dels membres de la família que ha rebut l'atac: "Fem bandera de la música com a element que uneix i cohesiona, amb valors de respecte, convivència, equip i família, que són els mateixos que ens representen com a entitat", ha expressat aquesta entitat.

De la seva banda, el CDR de la Ràpita també ha convocat una concentració de suport a la família i per repintar la façana divendres que ve 21 de setembre a les 19 hores.