Nova estrena a 'El Nacional'. La periodista, escriptora i col·laboradora del diari, Pilar Rahola, protagonitzarà 'La Rèplica', un producte audiovisual d'opinió que es podrà veure cada dilluns, dimecres i divendres. La mecànica de 'La Rèplica' és molt senzilla: de les moltes declaracions que hi ha cada dia -la majoria de dirigents polítics- la Pilar Rahola n'escollirà una i hi donarà el seu parer. La novetat està en què tant les declaracions originals com la seva resposta seran molt breus, de fet el repte que s'ha proposat és que tot plegat duri un minut com a màxim. Aquest nou format audiovisual es podrà consumir per les diferents xarxes socials i en els perfils tant de 'El Nacional' com de l'escriptora. De totes maneres, la pròpia concepció de 'La Rèplica' en permetran una ràpida viralització. De fet, aquest dilluns ja es va fer l'estrena amb un vídeo en què Pilar Rahola responia a les advertències de Santos Cerdán, secretari d'organització del PSOE, sobre la responsabilitat que hauria d'assumir aquell que no donés suport als decrets llei. És aquest vídeo:

 

 

El vídeo va tenir desenes de milers de reproduccions tant a Instagram com a Tiktok. El segon vídeo emès fins el moment és un d'aquest mateix divendres en què Rahola fica cullerada en una de les polèmiques més recents: el traspàs de les competències d'immigració a la Generalitat arran, precisament, de la negociació entre Junts i PSOE per la convalidació dels decrets de Pedro Sánchez. A aquesta qüestió s'hi ha referit el president de Castella-La Manxa, Emiliano García-Page, que carregat contra l'entesa i ha arribat a dir que "li fa por" que "algú com Puigdemont" tingui competències en matèria d'estrangeria perquè "és algú que jo voldria que fos estranger". Aquesta ha estat la resposta de Pilar Rahola en una nova publicació de 'La Rèplica'.
 

 

Pròxima cita amb 'La Rèplica' de la Pilar Rahola: dilluns. Sobre què? No ho sabem. No ho sap ni ella. Perquè la principal gràcia de l'espai és que està arrapat a l'actualitat i com ha quedat demostrat aquesta setmana, tot pot canviar en qüestió de minuts.  

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!