Relliscada del president Pere Aragonès amb la candidata del Partit dels Socialistes de Canet de Mar, Marian Gómez Téllez, a qui ha enviat una carta en la qual la felicita per ser la nova alcaldessa del municipi. El problema és que ningú ha informat Aragonès que l'alcaldable del PSC, malgrat que va ser la força més votada, no ha aconseguit l'alcaldia, ja que, un pacte a 4 bandes impulsat per ERC, li va treure el càrrec d'alcalde, que ocupa Pere Xirau de Canetenc Independents. Segons ha revelat La Vanguardia, en la carta—signada pel president de la Generalitat—destaca la responsabilitat de Gómez d'assumir la voluntat de la ciutadania per ser "elegida alcaldessa de l'Ajuntament de Canet de Mar". 

Ironia amb Pere Aragonès 

La resposta de la candidata socialista ha estat irònica i ha afirmat "és un honor que el president em feliciti per haver guanyat les eleccions i entendre que hauria de ser alcaldessa". Tanmateix, ha lamentat que el president de la Generalitat "desconegui qui és l'alcalde en un poble veí al seu"—Canet està situat només a 18 quilòmetres de Pineda de Mar, on viu Aragonès—. En la missiva, Aragonès detallava les dificultats a les quals han de fer front els edils per donar resposta a les necessitats de cada municipi "començant pel dèficit estructural de finançament". Per acomiadar-se, el president reitera el seu agraïment al "compromís i la vocació de servei" dels alcaldes electes que assumeixen la responsabilitat de liderar els municipis. 

A més, el PSC de Canet espera que el president reconegui el seu error i "no deixi de tenir en compte les reivindicacions del municipi", una qüestió que segons defensa Gómez "ja ens encarregarem els que havíem de ser alcaldes i no ho vam poder ser".