Les peticions de penes de la fiscalia sumen 177 anys de presó per als membres del Govern, els líders de les entitats independentistes i la presidenta del Parlament. La petició de penes supera els 200 anys si s'hi afegeixen els 37 anys de petició de presó que demana la fiscalia per a la cúpula dels Mossos als quals s'està jutjant a l'Audiència Nacional. Els escrits del fiscal demanen les següents penes:

Oriol Junqueras Vies: 25 anys de presó i 25 d’inhabilitació absoluta per un delicte de rebel·lió

Jordi Sànchez Picanyol: 17 anys de presó i 17 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Jordi Cuixart Navarro: 17 anys de presó i 17 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Carme Forcadell Lluís: 17 anys de presó i 17 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Jordi Turull Negre: 16 anys de presó i 16 d’anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Raül Romeva Rueda: 16 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Joaquim Forn Chiariello: 16 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Josep Rull Andreu: 16 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Dolors Bassa Coll: 16 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de rebel·lió.

Carles Mundó Blanch: 7 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació; multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència.

Meritxell Borràs Solé: 7 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació; 10 anys -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència.

Santi Vila Vicente: 7 anys de presó i 16 anys d’inhabilitació absoluta pel delicte de malversació absoluta pel delicte de malversació; multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència.

Mireia Boya Busquets: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicite de desobediència.

Lluís Corominas Díaz: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència.

Lluís Guinó Subirós: multa de 10 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos pel delicte de desobediència.

Anna Simó Castelló: multa de 10 mesos -amb quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a treball o càrrec públic per un any i vuit mesos per un delicte de desobediència.

Ramona Barrufet Santacana: multa de de 10 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i vuit mesos per un delicte de desobediència.

Joan Josep Nuet: multa de 8 mesos -amb una quota diària de 100 euros- i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic per un any i quatre mesos per un delicte de desobediència

Cúpula dels Mossos, Audiència Nacional

Josep Lluís Trapero Álvarez: 11 anys de presó i inhabilitació absoluta d’11 anys pel delicte de rebel·lió.

Pere Soler Campins: 11 de presó i inhabilitació absoluta per 11 anys per un delicte de rebel·lió.

César Puig Casañas: 11 anys de presó i inhabilitació absoluta per 11 anys pel delicte de rebel·lió.

Teresa Laplana Cocera: 4 anys de presó amb inhabilitació especial pel dret de sufragi passiu durant el mateix temps i inhabilitació especial per a treball públic com a Mosso d’Esquadra durant 5 anys pel delicte de sedició.