"El tema està judicialitzat i en investigació i no podré parlar gaire de detalls, simplement em limitaré a confirmar la notícia i no passaré d'aquí". Així ha corroborat a TV3 un dels advocats de la Infanta, Pau Molins, que el sindicat Manos Limpias va provar d'extorsionar-los, al mateix temps que ha volgut deixar clara "la negativa de la defensa de la Infanta a entrar en qualsevol tipus de consideració en aquest tema perquè no li cal".

Tot i que Molins no ha volgut entrar en detalls sobre com es va produir l'extorsió, ha recordat que "nosaltres mateixos ja vam posar en dubte que aquestes pràctiques processals fossin legítimes, o si més no ens donava lloc a dubtar", i ha assegurat que, tot i que no pot parlar més sobre el tema, "ja havíem denunciat les pràctiques processals" de Manos Limpias.

També ha deixat clar que "mai passarà que es retiri l'acusació a canvi de diners" i ha explicat que "una acusació popular no té dret a costes, amb l'acusació particular és diferent. Si aconsegueix la condemna del culpable, se l'indemnitza, l'acusació popular està allà perquè vol".

Molins ha assegurat que el desmantellament de Manos Limpias "no afectarà de forma automàtica" el judici del cas Nóos, i ha aprofitat per subratllar que "la Infanta és innocent".

Acord extrajudicial inacceptable

L'advocat de la Infanta Miquel Roca ha volgut sustentar les paraules del seu company, ha assegurat que "només  volem una resolució judicial en aquest tema, els que pretenguin de nosaltres una altra cosa s'han equivocat" i ha reiterat que mai acceptaria un acord extrajudicial. 

"El que vull que quedi molt clar és que ni abans, ni ara, ni mai acceptarem una solució a aquest tema al marge de la justícia. No contemplo, ni he contemplat mai, cap solució al marge de la seu judicial i tot el que es faci al marge serà comunicat perquè tinc plena confiança en l'administració de justícia", ha repetit varies vegades.