La presidenta del Partit Popular del País Valencià, Isabel Bonig, ha reconegut que no els "agraden" i que són "greus" les converses de l'expresident Eduardo Zaplana incloses en el sumari del cas Erial, encara que ha afegit que "això caldrà provar-ho en un procés" judicial.

"Totes les converses que estan sortint òbviament no ens agraden; si digués el contrari mentiria i no mentiré", ha assenyalat Bonig en declaracions als mitjans de comunicació.

Després d'admetre que és "greu" i "preocupant" el que ha transcendit, ha insistit que s'apliqui a Zaplana i a "qualsevol altre d'investigat" la mateixa presumpció d'innocència que se'ls demana als populars per a dirigents socialistes.

Així, ha citat l'exministra Cristina Narbona, sobre qui estan sortint informacions referides al possible finançament de la campanya electoral de les generals i autonòmiques del PSOE el 2007 a càrrec de l'empresa pública Acuamed, i a Jorge Rodríguez, detingut en l'operació Alqueria i candidat del PSPV a l'alcaldia d'Ontinyent.

El cas Erial "és en seu judicial i ara cal provar tot això", ha finalitzat la presidenta dels populars valencians.