L'exlíder de Podemos Pablo Iglesias ha fet broma en el seu podcast La Base, amb infiltrar policies de paisà que tinguin relacions sexuals amb la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Ayuso, i amb altres dirigents del PP. Iglesias ha fet la broma després que s'ha conegut que un agent de la policia espanyola es va infiltrar en moviments socials de Barcelona, i va mantenir relacions sexuals amb diverses de les seves integrants. La fabulació ha provocat una gran polèmica a la xarxa.

Iglesias ha volgut imitar el mateix procediment i ha fabulat que quan va ser al govern espanyol va proposar al titular d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, infiltrar agents policials al PP, donat que "poques organitzacions polítiques han comès tants delictes". Ha simulat com hauria parlat a Marlaska: "Et proposo infiltrar homes i dones de la Policia i la Guàrdia Civil que aconsegueixin tenir relacions sexuals amb els caps del PP (...) Sabent que són de dretes això no pot ser tan difícil. Al llit segur que canten La Traviata i si els nostres agents li ofereixen droga ni t'ho explico, que els del PP són uns viciosos", ha afegit en to irònic. "Si aquests agents es fan passar per peperos de tota la vida perquè enganyen Pablo Casado, Feijóo, Ayuso i Margallo perquè follin amb ells, segur que poden explicar coses, ministre, per defensar la democràcia i l'Estat de Dret. Tenim agents entrenats per a això i per a molt més, estem defensant la democràcia i l'Estat de Dret; no em vinguis que si la democràcia i amb la llibertat sexual. La democràcia es defensa a les clavegueres, cony! Ja ho deia Felipe González", prossegueix amb sarcasme.

Al final de l'al·locució, Iglesias aclareix que res d'això va passar. "Espero que no faci falta aclarir que no vaig proposar això a Marlaska", indica, però recorda que això sí que es va fer "bàsicament" amb col·lectius socials d'esquerra: "infiltrar un agent que va enganyar diverses dones perquè tinguessin sexe amb ell amb l'única intenció d'obtenir informació per a una suposada investigació, tot això presumptament", apunta.

Ja parlant seriosament, Iglesias ha assegurat que el Ministeri de l'Interior hauria d'aclarir si tenia coneixement del que va passar amb el policia espanyol i ha preguntat quina opinió en tenen l'exvicepresidenta Carmen Calvo i les "feministes" del PSOE, del fet que un policia enganyi dones per tenir-hi sexe.