El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha apuntat que respecta que Íñigo Errejón i persones que van estar en l'espai de Podemos pensin que havien d'haver-li donat el suport al líder socialista, Pedro Sánchez, però recorda que el mandat dels inscrits de la formació va ser diferent: "No vam néixer per apuntalar el bipartidisme i procurar la son plàcida dels poderosos", ha ressaltat.

Durant la seva intervenció en el Consell Ciutadà Estatal (CCE) de la formació, el màxim òrgan de decisió entre assemblees, Iglesias ha recordat que van néixer per defensar els drets de la gent, i ha subratllat que ho han demostrat amb fets. A més, ha acusat als poders oligàrquics del país de no respectar la institucionalitat quan els votants no trien opcions de poder.

Així ha assenyalat aquest dissabte que l'adversari en la cursa cap a les eleccions generals del 10 de novembre no són els partits polítics com el d'Errejón, sinó els poders oligàrquics que veuen en els morats "la peça de caça major" a abatre perquè no accepten que defensin la gent.

"Els atacs que rebrem --en campanya-- són el preu a pagar per mirar als ulls del poder, però no naixem per ser força subalterna. No estem per posar-lo bona de cara al poder, no estem per apuntalar el vell. Estem per plantar-li cara", ha argumentat.