L'exdiputat Joan Coscubiela, sempre crític amb el Govern, ha dirigit avui el seus dards contra el metge especialista en malalties infeccioses Oriol Mitjà per, justament criticar les administracions per no haver-se preparat per fer seguiment dels contagis de coronavirus. Coscubiela, que erra en qualificar Mitjà d'epidemiòleg, afirma que el metge és l'assessor de confiança de Quim Torra.

Davant aquestes afirmacions, el metge, ha contestat de forma molt cortés a l'exdiputat ara director de l'Escola de Treball de CCOO i li ha volgut deixar clar que "no forma part de cap Administració ni cap òrgan de presa de decisions". Mitjà li recorda que les seves opinions "són independents i científiques, sense cap substrat ideològic i conclou: "Seguiré opinant per ajudar a tothom".

Descontrol

Oriol Mitjà, quan es van detectar els primers rebrots del coronavirus a Lleida, va alertar de la necessitat de fer confinaments domiciliàris. Vist com han evolucionat els fets, ha criticar que no s'hagués preparat un sistema d eseguiment i rastreig dels casos per evitar l'extensió de la Covid-19. Mitjà s'ha declarat molt preocupat per la situació actual, que considera que se ha descontrolat.