El Mobile World Congress té molts punts per quedar-se a Barcelona segons els seus propis organitzadors. Així ho ha assegurat aquest dimecres el president de la GSMA, Sunil Bharti Mittal, en declaracions a la premsa des del congrés tecnològic.

"Honestament, hi va haver una mica de por per la situació catalana", ha acceptat Mittal. Tot i els primers dubtes, després de l'experiència rècord d'aquest any, l'organització continua apostant per la capital catalana. "Crec que és un gran lloc, tothom té en ment que Davos té el Fòrum Econòmic Mundial i Barcelona ha de tenir això. Té capacitat per a lidiar amb aquesta multitud. Per tant, crec que es quedarà", ha indicat Bharti Mittal.

L'edició de 2018 ha suposat un rècord d'assistència amb 110.000 persones i els ingressos també han assolit màxims històrics, segons ha indicat l'organitzador de l'esdeveniment. A banda de les protestes contra el rei Felip VI durant el sopar de benvinguda de diumenge, la fira ha transcorregut sense cap incident ressenyable.

La decisió final es prendrà un cop acabada la fira, quan l'organització es reuneixi per analitzar si és necessari buscar una altra ciutat com a pla B per celebrar-la o si es queden a Barcelona.