El president català Carles Puigdemont ha fet una piulada en què comparteix l'enllaç on s'han publicat els col·legis electorals on es podrà votar l'1-O. Per saber on ha d'anar a votar cadascú, s'ha de posar el DNI, la data de naixement i el codi postal del lloc de residència. A continuació, la pàgina proporciona el nom i l'adreça del centre de votació, a més del districte, secció i mesa.

Els col·legis es poden consultar en aquesta pàgina. Actualment, a causa de l'allau de visites, és possible que la web tardi a carregar.

Entre els locals de votació hi ha centres cívics de Barcelona que són equipaments municipals. També hi ha col·legis electorals habituals en les eleccions però d'altres que no ho són, com el Departament de Treball i Afers Socials situat al passeig Taulat de Barcelona, i Centres d'Atenció Primària (CAP).

El Govern ha fet públics els col·legis electorals just el dia que estableix la llei del referèndum, el 21 de setembre, i poques hores després de la detenció d'alts càrrecs i treballadors del Govern per l'1-O.

Aquest és el formulari que s'ha d'omplir per poder consultar el lloc de votació: 

colegis electorals