El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha afirmat aquest dijous que la seu social no tornarà a Catalunya a menys que hi hagi una "raó molt de pes" que per ara no existeix. Oliu ha afirmat que se sent "molt còmode" a Alacant, on ha recordat que el banc és líder en quota de mercat mentre que a Catalunya és el quart.

"No em sento exiliat, em sentiria exiliat si hagués de viure fora d'Espanya", ha afegit. Tot i que la xifra de dipòsits del banc va créixer en 1.200 milions d'euros el quart trimestre del 2017, Oliu ha admès que hagués augmentat més si no hagués estat pel "nerviosisme" que es va viure el mes d'octubre, sobretot a Catalunya. També ha assegurat que "no hi va haver boicot" cap al Sabadell i que "la recuperació del banc" va començar després del trasllat de domicili fiscal.

"Estem còmodes tenint a Barcelona el centre corporatiu principal i estant també a Madrid", ha afegit també Oliu, que ha donat per "esgotat" l'assumpte del trasllat de la seu social. Fent balanç de la decisió del banc de mudar el domicili social a Madrid, Oliu ha afirmat que "el fet del canvi de domicili era una espècie d'as a la màniga que teníem per si ocorria el que va ocórrer". 

D'altra banda, Oliu ha remarcat que no hi va haver "boicot", sinó més aviat una reacció de nerviosisme de la clientela, i respecte als anomenats comptes mirall, és a dir, a les obertes per clients catalans en altres comunitats, ha assegurat que no tenia dades i ha remarcat que tots aquests ingressos queden en definitiva "dins del banc".