El vicepresident del Parlament, Josep Costa, i l'activista de xarxes, Bernat Castro, han posat en evidència un membre de la JEC que es dedica a atacar des de les xarxes socials al president a l'exili Carles Puigdemont

Castro assenyala el vocal de la JEC Carlos Vidal Prado com a responsable del veto de la candidatura de Puigdemont a les eleccions europees. En el missatge publicat a Twitter hi adjunta un vídeo on s'hi veuen piulades de Vidal contra Puigdemont. També ha destacat que des de la decisió de la JEC, l'usuari ha capat el seu timeline amb candau per tal que el contingut no sigui públic. "Fa temps que viu obsessionat amb l'extradició de Puigdemont", ha destacat. 

Costa també apunta a un segon responsable, Federico Quevedo.

Costa ha avançat que "n'informaran degudament les instàncies internacionals competents". "L’escàndol és gran i creix", ha denunciat. 

Per altra banda, l'advocat Gonzalo Boye assenyala el cataderatic de dret administratiu i membre de la JEC, Andrés Betancor, que en el seu bloc personal publica i aprofundeix en reflexions seguint l'argumentari dels partit unionistes.