Les xarxes socials han denunciat aquest divendres un nou atac espanyolista a Palamós. El vídeo mostra com un grup de com a mínim tres persones estava traient llaços grocs quan han estat descoberts per la càmera de mòbil del denunciant. Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest divendres a un passeig del municipi costaner empordanès. 

El grup de persones portava cúter i la cara tapada. Segons es pot veure en el vídeo, un dels membres del grup, vestit amb gorra i passamuntanyes, ha reaccionat malament quan ha vist la càmara. Mentre es tapava la cara per protegir la seva identitat, ha empentat en dues ocasions a la persona que l'estava gravant. 

"A sobre, tira-ho al carrer", ha denunciat la persona agredida quan l'home ha llançat els llaços grocs. "Fes almenys com els teus companys que va amb una bossa".

Després de confirmar que havia estat gravat l'agressor s'ha girat per a fer una foto a la persona que l'estava gravant, mentre els seus companys pujaven a un cotxe negre aparcat al costat del passeig on han passat els fets.