Nus Munté, que el maig passat va ser escollida en unes primàries candidata del PDeCAT a l'Ajuntament de Barcelona, s'ha felicitat aquest matí de la decisió de Joaquim Forn d'optar a l'alcaldia de la ciutat a les eleccions del 29 de maig i ha mostrat la seva predisposició a formar part de la seva candidatura. Forn compta amb Munté per a la seva llista.

"Amb tu al capdavant, treballarem amb més força per construir la millor candidatura al serveis de les persones i la ciutat", afirma Nunté en una piulada que ha fet pública poc després que es conegués la candidatura de Forn".

 

Neus Munté va ser elegida el 12 de maig passat cap de llista de la candidatura del PDeCAT i des de llavors ha estat treballant en aquest sentit. En saber-se la possibilitat que Forn fos candidat, Munté va assegurar que el conseller, que va ser el número dos de Xavier Trias, "tindrà el que vulgui".

Munté va afirmar que Forn "té fusta política i la ciutat al cap" i "és un referent per al PDeCat i per a molts barcelonins", . Joaquim Forn, en anunciar la seva candidatura, no ha avançat sota quines sigles es presentarà.