Desenes de nens de primària, acompanyats pels seus pares, s'han congregat, a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil de Sevilla per mostrar el seu suport al cos i als seus agents per la seva actuació durant aquests últims dies a Catalunya per aturar el referèndum. La convocatòria ha corregut a través d'un grup de pares d'alumnes dels col·legis Tabladilla i Entreolivos de Sevilla.


La mostra de suport s'ha iniciat minuts després de les tres de la tarda quan, un cop acabades les classes, alumnes i familiars s'han reunit davant la porta d'entrada de la caserna, que es troba al costat d'aquests dos col·legis, ubicats als afores de Sevilla.

Alguns dels congregats lluïen banderes d'Espanya i han començat a aplaudir davant dels guàrdies que custodiaven l'accés a la caserna. Els han aplaudit ininterrompudament durant quinze minuts i han cridat consignes com "Viva la Guardia Civil", "Viva España" i "Español, español, yo soy español".

A mesura que cridaven, altres guàrdies civils han sortit a la porta i, finalment, han dedicat un altre aplaudiment als congregats. Aquests s'han animat encara més quan ha passat un turisme amb guàrdies que arribaven per al seu torn, vestits de paisà, i un d'ells ha saludat agitant un tricorni per la finestra.

Finalment, alguns agents han hagut de sortir per ordenar el trànsit al voltant de l'illot en què hi havia els concentrats. Mentrestant, altres agents han posat amb els nens que volien fer-se fotos i vídeos amb ells.