El programa especial Nadal a la presó, que emeten conjuntament diferents emissores del voltant de les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses per fer arribar la felicitació nadalenca als presos polítics, es podrà seguir també a través de la web de El Nacional a partir de les 14 hores d'aquest 25 de desembre, quan es començarà l'emissió.

El programa s'obrirà amb un missatge dels fills dels presos. A partir d'aquí s'aniran combinant entrevistes a familiars i amics, amb missatges de ciutadans que han volgut fer arribar la seva salutació als presos a través del WhatsApp del programa. 

Així mateix, 25 músics d'arreu de Catalunya han enregistrat dues nadales que dediquen als presos, amb una nova lletra per a l'ocasió. La Nadala contra la repressió ha estat ideada per grups com Buhos, Gertrudis, Pepet i Marieta, Gemma Humet, Cuits, La Folie, Koalanú, Sense Sal o Doctor Prats, membres del moviment Músics en contra de la Repressió.

El programa s'emetrà a través de Ràdio Sant Joan i Ràdio Santpedor, properes a Lledoners on es troben empresonats Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Quim Forn, Raül Romeva, Jordi Turull i Josep Rull; a Hit103, propera a Mas d'Enric on es troba la presidenta del Parlament Carme Forcadell; i Ràdio Vila-sacra, a Puig de les Basses on està Dolors Bassa.

Aquest és el segon any que es du a terme aquesta iniciativa per fer arribar la felicitació de Nadal als presos polítics.