Després d'una nova nit d'aldarulls a Barcelona, la pitjor des de que van començar les protestes contra la sentència, agents dels Mossos i del Cos de Policia Nacional van decidir fer-se una fotografia de la gesta. En una actitud d'absoluta companyonia, una desena d'agents dels dos cossos van ajuntar-se per fotografiar-se amb un mòbil. Un dels agents fins i tot lluïa una de les escopetes amb què s'havien disparat foam o pilotes de goma contra els manifestants, després de les vuit hores de batalla campal al centre de la ciutat amb foc i gasos.

Policia Nacional Mossos protestes sentencia - Guillem Camós

olicia Nacional Mossos protestes sentencia - Guillem Camós

Els aldarulls van començar a Via Laietana a les 16h i, amb la dispersió policial, es van acabar movent cap a la plaça Urquinaona. Allà és on es va organitzar una autèntica batalla campal que es va acabar a les 23h fent sortir en escena "el botijo"​, la tanqueta de canons d'aigua que els Mossos van comprar l'any 1994 i que encara no havien fet servir. 

A l'espera del balanç oficial, cap a les 12 de la nit el balanç era de 60 persones ateses pel SEM a Barcelona, 20 de les quals van requerir trasllat hospitalari. També hi va haver 10 detinguts.