Els Mossos d'Esquadra no donen per desarticulada completament la cèl·lula que ha atemptat a Catalunya ja que continuen buscant-ne algun integrant més, i tampoc tenen identificat l'autor de l'atropellament massiu de la Rambla, segons ha dit el conseller d'Interior, Joaquim Forn. Aquestes declaracions contradiuen frontalment les paraules del ministre de l'Interior, que aquest migdia ja ha donat la cèl·lula per desactivada.

"No vull contradir el ministre Zoido ni de bon tros, però aquesta és una investigació que s'està duent a terme des dels Mossos d'Esquadra" i hi ha diverses línies d'investigació, així com actuacions que no es donen per acabades, ha detallat en una compareixença davant els mitjans, després de signar el llibre de condol de l'Ajuntament de Barcelona.

"Som optimistes, però la investigació dirigida pels Mossos no la podem donar per finalitzada fins que no determinem i detinguem totes les persones integrants de la cèl·lula . Els avenços són importants pel cop assestat (a la cèl·lula) a Cambrils, però queda feina per fer", ha assenyalat.