El Matí de Catalunya Ràdio ha viscut aquest dimecres un moment tens entre un dels convidats, el subdirector de Crónica Global, Alejandro Tercero, i la presentadora del programa Mònica Terribas.

Tercero ha criticat la "broma" de Terribas sobre Sixena, que ha dit que podria ser considerat un “espoli” per a Catalunya. El tertulià ha assenyalat que un director de programa “no pot fer aquestes bromes”, i ha reiterat que “després ens queixem de les crítiques de falta de neutralitat” en els mitjans públics.

Terribas ha matisat que també ha fet la “broma” des de l’altre punt de vista: dient que els aragonesos també podrien considerar un “espoli” que les peces estiguessin a Catalunya. Però això no ha convençut Tercero, que ha comparat aquesta situació amb el recent poema de Toni Albà, on parla d’una tal “Inés” i li diu “mala puta”.

Davant d’això, Terribas ha retret a Tercero que “això no t’ho tolero” i ha considerat que “ell tenia ganes de fer això [el comentari] hagués passat el que hagués passat”