Les dificultats per concretar la minicimera que aquesta tarda celebraran els governs espanyol i català al Palau de Pedralbes arriba al punt que els dos executius no s'han posat d'acord ni en la fórmula de la convocatòria. El que per a la Generalitat és una cimera, segons la nota de premsa que ha enviat a dos quarts de tres de la tarda, per a la Moncloa és una reunió dels dos presidents amb una trobada de treball "en paral·lel" de la vicepresidenta Carmen Calvo i la ministra Meritxell Batet "amb els seus interlocutors habituals".

La convocatòria de Presidència de la Generalitat assenyala que Torra i Sánchez "encapçalaran avui dijous la cimera convocada entre els governs català i espanyol". La consellera Elsa Artadi ha explicat en la roda de premsa posterior a la reunió de Govern que prèviament, a petició del president espanyol, hi haurà una trobada dels dos presidents. Però aquest punt ni tan sols apareix a la nota de premsa.

Per contra, la convocatòria que la Moncloa ha enviat a través de whatsapp assegura que Sánchez i Torra "mantindran una reunió aquesta tarda al palau de Pedralbes" i que "en paral·lel a la reunió de tots dos" la vicepresidenta Carmen Calvo i la ministra Batet "tindran una trobada de treball amb els seus interlocutors habituals", és a dir, el vicepresident, Pere Aragonès i la consellera de Presidència, Elsa Artadi.