La llei espanyola encara permet una tercera oportunitat a la fiscalia per recórrer contra la sentència absolutòria del cas Sandro Rosell. El seu advocat, Pau Molins, ha considerat que si el fiscal anuncia recurs de cassació, "seria una temeritat" i el cas encara es podria allargar entre 6 mesos i 1 any. 

Pau Molins ha carregat a RAC1 contra la jutgessa Lamela, que portava el cas a l'Audiència Nacional, per haver mantingut en presó provisional Sandro Rosell i Joan Basolí durant 2 anys i ha avisat que "això no pot sortir gratis". Per l'advocat, que ha remarcat que fins que el cas no estigui tancat del tot no pot prendre accions legals contra el tribunal, això no és una "qüestió de diners", sinó "d'un mal funcionament de la justícia". 

Molins ha considerat que si la indemnització no la paguen els jutges de la seva butxaca, "el sistema no canviarà gens mentre pagui l'Estat". Una realitat que ha qualificat d'"escàndol" en veure que els polítics no ho inclouen en les prioritats de la seva agenda. 

Davant la possibilitat que la defensa de Rosell demani 2 milions d'euros d'indemnització, Molins no ha concretat xifres. Ara bé, sobre la possible reparació de danys ha lamentat que el màxim que s'hagi atorgat en aquests casos siguin 100 euros diaris, és a dir, "menys del cost del que li costa a l'Estat diàriament mantenir una persona a la presó". "Una vergonya", ha dit.

Molins també ha recordat que Rosell encara té bloquejat el 50% del seu patrimoni. En aquest sentit, el lletrat ha avançat que tornaran a demanar de desbloquejar-lo, tot i que si la fiscalia ho recorre dubta que els el tornin. Ara bé, davant la contundència dels arguments del tribunal de l'Audiència Nacional que ha absolt Rosell, Molins confia que el fiscal no torni a recórrer contra la sentència.  

Pau Molins creu que en el seu procediment judicial “ha passat quelcom que no respon a l'aplicació estricta del dret”. "Quan es parlava que el Neymar havia d’anar al Madrid, el cas Neymar 2 estava parat, en un calaix", ha posat d'exemple.