Avui Fèlix Millet i Jordi Montull tornen al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La jutgessa els ha convocat a una vista, demanada per la Fiscalia, per decidir si comencen ara a complir la condemna a la presó o esperen que la sentència sigui ferma. Amb ells, també Gemma Montull i Daniel Osàcar tornaran a seure al banc dels acusats per escoltar si entren immediatament a la presó o no.

Durant la vista, la Fiscalia, molt probablement, demanarà l'ingrés immediat a la presó dels condemnats i les defenses hauran d'intentar evitar-ho amb els seus arguments. La Fiscalia no va trigar ni un dia  a demanar la vista i a proposar l'entrada a la presó dels principals acusats del cas de l'espoli del Palau de la Música, després que es fes pública la sentència. 

A tots quatre els han imposat penes de presó que superen els quatre anys i per aquest motiu el ministeri públic va demanar aplicar les mesures adients abans que la sentència no sigui ferma. Ara totes les parts poden recórrer i el més habitual és que els condemnats no entrin a la presó fins que es tanqui el cas totalment. Aquest moment podria trigar mesos a arribar, perquè els recursos s'han de presentar al Tribunal Suprem, que els ha de resoldre. 

Davant aquesta situació, la Fiscalia va enviar el mateix dia de saber-se la sentència un comunicat que diu: "Davant les elevades penes imposades pel tribunal, la Fiscalia sol·licitarà la celebració d'una compareixença dels condemnats Fèlix Millet, Jordi Montull, Daniel Osàcar i Gemma Montull, per sol·licitar les mesures sobre la seva situació personal que consideri oportunes".

En el mateix comunicat, la Fiscalia celebra la sentència i diu textualment que "vol manifestar la satisfacció amb la sentència feta pública per l'Audiència Provincial de Barcelona sobre l'anomenat cas Palau". "La sentència recull les principals tesis plantejades pel ministeri públic en el transcurs de la vista oral i atén les peticions de rescabalament exposades en el seu escrit de conclusions", diu el comunicat, que avala la feina del fiscal en el judici, Emilio Sánchez Ulled.