Milers de persones es concentren ja als voltants del Camp Nou seguint la crida de Tsunami Democràtic. Els manifestants, molts d'ells arribats des de diferents punts de Catalunya en autocar, han seguit les instruccions del Tsunami i s'han desplaçat fins als quatre punts de trobada designats per la plataforma.

Tsunami Democràtic ha donat a les quatre de la tarda les últimes instruccions a seguir durant la protesta. Tsunami demana que "el partit es pugui disputar i l'afició amb entrada i carnet pugui accedir a l'estadi" i demana ajuda perquè els assistents entrin amb cartolines amb el lema "Sit and talk". Voluntaris estan repartint 100.000 cartolines als voltants del Camp Nou.

Pilotes foam Tsunami Democràtic ACN

Un grup format per una trentena de persones ha recorregut el perímetre del Camp Nou amb pilotes inflables negres i reproduccions de bales de foam de mig metre aproximadament en senyal de protesta per l'ús de projectils antidisturbis. Aquests manifestants també portaven cartells amb ulls dibuixats ―per les lesions oculars que poden provocar els projectils― i han cridat consignes com ara "1-O ni oblit ni perdó", "llibertat presos polítics" i "independència".



Als voltants de l'estadi també hi ha aficionats que s'han acostat al Camp Nou amb hores d'antelació a l'inici del partit, que llueixen samarretes i bufandes del seu equip, i alguns també porten estelades i llaços grocs.