Tamara G.C., la membre dels CDR detinguda ahir dimarts a Viladecans (Baix Llobregat), passarà aquest dijous a disposició del jutge de l'Audiència Nacional Diego de Egea per respondre sobre els possibles delictes rebel·lió i terrorisme pels quals va ser detinguda.

La detinguda, de 34 anys, ha passat la nit als calabossos de la Guàrdia Civil en Tres Cantos (Madrid) sense que s'hagin adoptat mesures d'incomunicació i en espera de passar a disposició del Jutjat Central 6 de l'Audiència Nacional, després de la detenció que es va produir aquest dimarts en el marc de l'operació 'Maluc' contra els CDR a instàncies del Ministeri Fiscal.

Fonts jurídiques van confirmar que durant el registre del seu domicili a Viladecans, els agents es van confiscar aquest dimarts de documentació relativa a un aquarterament de la Guàrdia Civil a Barcelona, així com cartelleria, una agenda, diversos telèfons mòbils, un ordinador i una memòria externa.

A Tamara C.G. se la relaciona a més, segons fonts policials, amb un àudio que va circular en Setmana Santa per xarxes socials cridant a la mobilització i a les accions de sabotatge.