L'esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, continua ingressada en estat greu en la unitat de cures intensives de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, segons han informat fonts del centre Europa Press a última hora de la tarda d'aquest dilluns.

Ferrusola va ingressar dissabte a la tarda 1 d'agost després d'una caiguda a la seva casa a Queralbs (Girona) per la qual va ser intervinguda a l'hospital aquell mateix dia. Com a conseqüència de la caiguda, Ferrusola va rebre diversos cops al maluc, fèmur i al coll, i una forta contusió al cap.

Caiguda a les escales

Segons va relatar el mateix expresident a ElNacional.cat, l'accident es va produir quan Ferrusola va relliscar per unes escales estretes i es va donar un fort cop al cap. Com a conseqüència de l'impacte Ferrusola va perdre el coneixement durant uns moments.

Després de ser atesa, primer pel mateix expresident, que és metge de formació, i posteriorment pels serveis d'emergències mèdiques, Ferrusola va ser traslladada a l'Hospital de Campdevànol. Amb l'avaluació de les ferides, el personal sanitari va decidir traslladar-la fins a Barcelona.

Aquest és el segon accident que Ferrusola té en tres anys. El 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol després de caure també a la casa d'estiu de Queralbs i rebre un fort cop al tòrax. Aquella vegada, va estar donada el mateix dia, poques hores després de l'ingrés.

L'esposa de l'expresident Pujol té 85 anys i fa més d'una setmana que està hospitalitzada a causa d'aquest accident.