José Manuel García-​Margallo s'ha mostrat disposat a donar suport a la candidatura de Pablo Casado en la seva pugna per la presidència del Partit Popular.

El candidat ha assegurat que aquest dijous Pablo Casado el va trucar. En la trucada, Margallo va expressar a Casado que "concretés les seves propostes" i que li "donaria suport". Margallo ha fet aquestes declaracions al programa Els Matins de TV3 aquest divendres, on també ha assegurat que no va parlar per telèfon amb l'altra candidata, Soraya Sáenz de Santamaría.

Margallo ha fet aquestes declaracions després que aquest dijous es coneguessin els resultats de les primàries del PP on els candidats més votats han estat Santamaría Casado.

Sobre els resultats de la seva candidatura, ha dit en el mateix programa: "Jo era perfectament conscient que quedaria quart". 

"De tan pocs militants que m'han votat estic segur que els ho podria agrair un a un", ha ironitzat Margallo.

Respecte a la polèmica sobre si hi ha d'haver un pacte entre els dos candidats més votats, Margallo ha dit que no i que està a favor que hi hagi una segona volta. "Els militants han de tenir dret a escollir l'opció que més els agradi", ha assegurat.