ERC, Barcelona en Comú i el PSC pràcticament empatarien en número de regidors a les eleccions municipals del proper 26-M, segons una enquesta de Sigma Dos pel diari El Mundo. ERC, amb Ernest Maragall, lidera amb percentatge de vot amb un 22% i aconseguiria una forquilla de 9-10 regidors, el doble dels 5 que ostenta actualment.

La Barcelona en Comú d'Ada Colau cauria al segon lloc amb un 20,3% del vot, tot i que podria obtenir els mateixos escons que Maragall, 9, cosa que significaria perdre'n dos respecte els actuals. El PSC de Jaume Collboni també doblaria resultats i passaria de 4 regidors a una forquilla de 8-9 amb un 19,6% del vot.

Darrere d'aquesta triple pugna per ser el partit amb més representació, s'hi situaria JxCat, amb Joaquim Forn des de la presó, que empitjoraria resultats i es quedaria amb 6-7 escons i un 14,8% del vot. La situació de Cs, adherits a la candidatura de Manuel Valls, pràcticament no canviaria i mantindria els seus 5 regidors (o un més) i recolliria un 12,3% del vot. Per últim, el PP amb Josep Bou aconseguiria aguantar dins del ple del consistori encara que amb un regidor menys: 2 escons i un 5,2% del vot.

La CUP i Vox es quedarien a les portes de l'Ajuntament de Barcelona.

barcelona470a