El candidat de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha denunciat la filtració a la premsa del requeriment que li va enviar la Direcció General de Mitjans de Comunicació del departament de Presidència de la Generalitat per haver intervingut en una emissora il·legal. La denúncia l’ha presentat davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i en ella reclama que "s’iniciï una investigació per averiguar qui i com va facilitar una còpia de la referida comunicació a la premsa i s’imposin les sancions i les multes pertinents”.

El requeriment se li va enviar per emplaçar-lo a aportar informació sobre l'emissora La Súper 96 de Barcelona, que emet sense autorització des de la freqüència 96.6 MHz, i a la qual el candidat havia acudit per ser entrevistat.

manuel valls radio il·legal @manuelvalls

@manuelvalls

Des de la candidatura de Valls es retreu que el document amb el requeriment es va filtrar a la premsa “fins i tot abans que arribés a mans de l’interessat”, i se subratlla la ironia que es va produir aquesta circumstància tot i que en l’escrit se subratlla que totes les parts implicades al requeriment estan protegits per la llei de protecció de dades.

Valls, que ha aportat la informació que li requeria la direcció general de Mitjans de Comunicació, assegura que desconeixia la situació administrativa de l’emissora a la qual va acudir perquè el van convidar. Així mateix, en la nota de premsa critica el repartiment de llicències de ràdio que, a parer seu, deixa desatès el col·lectiu de població llatina que representa un 10% dels ciutadans de Barcelona.